Samsun Yazılım Şirketleri ve CodiaSoft

Samsun Yazılım Şirketleri ve CodiaSoft
Samsun Yazılım Şirketleri

Samsun yazılım şirketleri arasında bulunan CodiaSoft, güçlü alt yapısı ve uzman personeli ile sizlere hizmet sunmaktadır.

Bir yazılım şirketinde aradığınız özellikler hangileridir? Biz, kendi ihtiyaçlarımızı değil sizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz.

Yeni açılımlar yapmaya hazır mısınız? Biz hazırız ve sizi bekliyoruz.

Samsunda Güncel Yazılım İhtiyaçlarınıza Çözüm Üretiyoruz

Samsun yazılım şirketleri arasında önemli bir yere sahip CodiaSoft yazılım olarak sizler için en güvenli olanı seçiyoruz.

Her firma, işlerinin daha süratli yürümesi ve personeli arasındaki koordinasyonu en üst seviyeye çıkartacak bir çalışma alanı ister. Gerektiğinde iş yeri dışında evden ya da seyahat anında da işlerin devamlılığının sağlanması hayati öneme sahiptir.

Firmanızın işler durumda kalabilmesi için acil eylem planınıza göz attınız mı? Acil durumlar için kullanımınıza hazır gerekli alt yapıya ve yalnızca firmanıza özel programlara sahip misiniz?

Olası karantina, yangın, doğal felaketler ya da bağlantı kopuklukları karşısında işlerinizin her durumda devam etmesini sağlayabilmek için yeni nesil iletişim teknolojilerini destekleyen programlar, sizi tek bir ofis ortamına hapsolmaktan kurtaracaktır.

Teknoloji çağında geleceğe yapılacak en doğru yatırımın teknoloji ve yazılım alanında olduğunu unutmayın.

Samsun Yazılım Şirketleri Ve Güvenlik Sorunları

Yazılımlar bir firma için hayati öneme sahiptir yalnız firmanıza ait önemli bilgilerin başka insanlar tarafından görünmez olduğuna emin misiniz?

Birçok kullanıcı ve firma yetkilisi ofislerinde kullanılan bilgisayarın ve yüklenen programların güvenilir olduğunu düşünebilir. Hayır, katiyen hiçbir bilgisayar güvenilir değildir. Üstelik bu duruma çok bilinen ve güvenilen antivirüsler programları da dahildir.

Firmaların güvenliğini temin etmek için özel olarak geliştirilen programlar yalnızca firma için belirlenen iletişim protokellerini kullandıkları ve özel izinlere tabi oldukları için üst seviye güvenlik sunarlar.

Bir yazılım ne kadar güvenilir ve kaliteli olursa olsun firmaya özel olarak hazırlanmamışsa genel protokollerle çalışmak zorundadır. Bu durum o programların kullandığı iletişim noktalarının başka insanlar tarafından da bilinir olmasını ve saldırıya maruz kalmasını basitleştirir.

Samsun yazılı şirketleri CodiaSoft olarak önemli bilgilerinizin korunmasını sağlıyoruz.

Önemli Bilgileriniz Alınabilir Mi?

Çoğu anti virüs programcıları bu konuyu suistimal ederek yalnızca “evet” biçiminde karşılarlar. Hayır, tabiki o kadar basit değildir. Ancak gerçekten istenirse bir firmanın iletişim ağına sızılabilir ve önemli bilgileri alınabilir. Burada önemli olan firmanın kullandığı programdır. Çok bilinen işletim sistemleri ve programları aşmak birden fazla deneme yanılma veritabanları bulunduğu için daha basittir.

Şu biçimde düşünebilirsiniz, her insanın bildiği bir dağa tırmanmak her zaman daha basit olur zira daha önce tırmanışı tecrübe etmiş birden fazla dağcı vardır. Zirveye giden kestirme ve güvenilir yollar daha önceden keşfedilmiştir. Ancak daha önce kimsenin çıkmadığı zirveler, her zaman aşılması zahmetlidir. Güvenli ve çabucak tırmanış gerçekleştirebilmek için sayısız deneme yanılma yapılması gerekir.

Yazılım alanında da aynı durum geçerlidir. Bilinmeyeni aşmak ve ona ait bilgileri alabilmek zahmetlidir. Bunun için birden fazla deneme yanılma yapılması gerekir ki firmada bir bilişim uzmanı varsa sonuç çıkarılmadan kesinlikle bu denemeleri fark edip müdahale edecektir.

Her şeye rağmen ömrünü bir engeli aşmaya adamış bir insan bunu başarabilir. Ancak firmaya özel olarak hazırlanmış programlarda elde ettiği veriler şifrelendiği için sadece programın yüklü olduğu bilgisayarda okunabilir ve kullanmak mümkün haldedir. Tüm bu süreç sonunda elde edilen veriler uzun zaman sonra çözülebilir hale gelse dahi eldeki veriler geçerliliğini yitirmiş olacaktır ki özel geliştirilmiş verileri kullanmak mümkün hale getirmek nerede ise imkânsızdır. Çünkü müdahale edildikleri anda bozulur ya da kullanılamaz hale gelirler.

Samsun yazılım şirketleri arasında kişisel bir yazılım kullanmak istiyorsanız CodiaSoft her zaman size yardımcı ve destek olmaya hazırdır.


Yorum bırakın

WordPress.com’da Blog Oluşturun.

WordPress.com ile böyle bir site tasarlayın
Başlayın